Selecteer een pagina

H-int Beheer & Exploitatie

Exploitatieadvies eindigt niet bij een rapport

H-int Beheer & Advies

Exploitatieadvies eindigt niet bij een rapport

Uitvoer exploitatie

H-int Beheer & Exploitatie

Veranderingen in de markt, een terugtredende overheid en andere ontwikkelingen vragen een flexibele en hands-on aanpak bij exploitatie van maatschappelijk vastgoed. Ervaring heeft H-int geleerd dat exploitatie-advies niet eindigt bij een (onderzoeks-)rapport.
Het komt steeds vaker voor dat opdrachtgevers vragen de daad bij het woord te voegen door na een adviestraject de begeleiding en/of exploitatie van hun multifunctionele accommodatie(-s) te verzorgen.
H-int gaat deze uitdaging graag aan. 

Onze visie is transparant en onze werkwijze duidelijk omdat wij een platte organisatiestructuur hanteren. H-int is daardoor een betrouwbare partij om mee samen te werken. Wij voeren geen actief acquisitiebeleid om zoveel mogelijk exploitaties te verwerven, maar gaat liever voor exclusieve (langdurige) samenwerking.

Meer weten?

Wilt u weten wat H-int Beheer voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

afgestemd concept

Horeca

Horeca neemt binnen de accommodaties een belangrijke positie in. Het succes van de horeca wordt daarbij grotendeels bepaald door het concept. De grote diversiteit van de huidige horeca en een kritische consument maken een transparante identiteit noodzakelijk.

H-int vertaalt maatschappelijke trends naar nieuwe horecaconcepten en ideeën om die vervolgens te vertalen naar de persoonlijkheid van de aanwezige horeca-units. Neem gerust contact op om uw ideeën aan te vullen met onze parate kennis en ervaring om samen te komen tot een vernieuwend en passend concept en plan voor uw onderneming.

 

H-int BV
Postbus 10
4750 AA Oud Gastel
076 - 833 01 00
info@h-int.eu

KvK: 20167695
Privacyverklaring

©2024
Realisatie Pica2Studio
H-int BV
Postbus 10
4750 AA Oud Gastel
0165 - 63 03 93
info@h-int.eu

Contact

KvK: 20167695 Privacyverklaring   ©2024 Realisatie Pica2Studio