Selecteer een pagina

H-int Events

Volledig ontzorgd

H-int Events

Volledig ontzorgd

totaalpakket voor events en theaters

H-int Events

De vraag of een evenement als een investering gezien moet worden die terug te verdienen is, vormde voor H-int Events de uitdaging te zoeken naar een constructie waarbij er niet alleen meegedacht wordt met de opdrachtgever maar naar een samenwerking die verder gaat.

H-int Events is vanuit deze constructie ontstaan en weet inmiddels een mix van maatschappelijke en commerciële evenementen te organiseren tot een synergetisch geheel.

H-int Events doet dit door een totaal product exclusief aan enkele opdrachtgevers te leveren. Daarbij wordt eerst gekeken of de klik er is om samen te gaan bouwen aan een langdurige samenwerking.

Meer weten?

Wilt u weten wat H-int Events voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

compleet programma

Programmavoorstel

Na de handshake volgt een programmavoorstel. Wat zijn de aandachtspunten en wie zijn de betrokken partijen. Wij gaan in overleg met alle betrokken instanties, verzorgen de aanvraag van vergunningen, de locatie, het veiligheidsplan (risicoanalyse) en de faciliteiten waaronder locatie, sanitaire voorzieningen en alle benodigde aanvullende diensten.

Vervolgens worden alle stappen stuk voor stuk doorgelopen en stellen wij een draaiboek samen. Omdat wij alles uit handen nemen, bespaart dit de opdrachtgever geld en tijd. Uw (en daarmee ook ons) evenement is in vertrouwde handen.

Daarin gaan wij zo ver dat H-int Events veelal garant staat voor het financiële risico.

Entertainment

Artiesten maken het evenement compleet. Voor ieder evenement kunnen wij de juiste artiest of act boeken. H-int Events heeft contacten met tal van impresariaten en artiestenbureaus zodat niet alleen de grote namen beschikbaar zijn maar juist ook de kleine (nog) onbekenden. Laat u verrassen.

Theaterprogrammering

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat ook een uitgebalanceerde theaterprogrammering voor u samen te stellen. Ook kunnen wij als vangnet en/of ondersteuning dienen bij (tijdelijke) vervanging van uw programmeur.

Volledig ontzorgd

Wij verzorgen en begeleiden totaalconcepten die lopen van advies en vergunningaanvragen tot en met de eindschoonmaak en het leveren van alle benodigde diensten en faciliteiten. Bijna alles doen wij in eigen beheer maar waar nodig kunnen wij rekenen op een aantal vaste en uiterst professionele partners. Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit en betrouwbaarheid en stellen alles in het werk om een maximaal eindresultaat te realiseren.

H-int BV
Postbus 10
4750 AA Oud Gastel
076 - 833 01 00
info@h-int.eu

KvK: 20167695
Privacyverklaring

©2024
Realisatie Pica2Studio
H-int BV
Postbus 10
4750 AA Oud Gastel
0165 - 63 03 93
info@h-int.eu

Contact

KvK: 20167695 Privacyverklaring   ©2024 Realisatie Pica2Studio