Selecteer een pagina

H-int Facilities

De details maken het verschil

H-int Facilities

De details maken het verschil

De juiste ondersteuning

H-int Facilities

De juiste ondersteuning zorgt dat een evenement een succes wordt. H-int Facilities regelt niet alleen de locatie voor u maar ook alle gewenste faciliteiten:

  • Decor & aankleding
  • Kaartverkoop
  • Promotie
  • Parkeren
  • Publieksbegeleiding
  • Licht & geluid
  • en meer…

Meer weten?

Wilt u weten wat H-int Facilities voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

Decor & aankleding

Themafeest, concert, galadiner of carnaval. Iedere sfeer kan door ons gecreëerd worden. Door nauwe samenwerking met diverse experts leveren we niet alleen kleine rekwisieten maar ook complete decors.

 

Kaartverkoop

Indien gewenst verzorgen wij ook de kaartverkoop voor uw evenement. Dat doen we niet alleen op locatie, maar vooral door bezoekers de weg naar onze online-ticketverkoop te wijzen. Het online kopen van tickets is tegenwoordig de standaard. Als u de kaarten liever zelf verkoopt, kunnen wij deze voor u aanmaken. Op die manier heeft u kaarten met een professionele uitstraling, eventueel voorzien van een sponsoruiting.

Promotie

Omdat het succes van een evenement draait om promotie kunnen wij alle promotieactiviteiten uit handen nemen. Van persbericht, opname in diverse agenda’s tot flyers en posters.

 

Parkeren

Indien gewenst en/of noodzakelijk verzorgen wij parkeerwachten en pendeldiensten van en naar verder gelegen parkeerplaatsen.

Publieksbegeleiding

Dat een goede ontvangst en publieksbegeleiding het visitekaartje van een goed evenement vormt heeft H-int Facilities goed in de oren geknoopt. Zo kunnen wij o.a. hostessontvangst en de toegangscontrole verzorgen maar ook de garderobe, placeurs, beveiliging en BHV-ers.

 

Licht & geluid

Om van ieder evenement een spetterende show te maken beschikken wij over licht, geluid, decors en multimedia.

En verder…

PR & Marketing, decorbouw, meubilair, audio/visuele middelen, merchandise, drukwerk, relatiegeschenken, presentatiesystemen, bewegwijzering, websitebeheer en/of ontwikkeling, etc. Omdat er bij een evenement geen losse eindjes mogen zijn.

H-int BV
Postbus 10
4750 AA Oud Gastel
076 - 833 01 00
info@h-int.eu

KvK: 20167695
Privacyverklaring

©2024
Realisatie Pica2Studio
H-int BV
Postbus 10
4750 AA Oud Gastel
0165 - 63 03 93
info@h-int.eu

Contact

KvK: 20167695 Privacyverklaring   ©2024 Realisatie Pica2Studio