Selecteer een pagina

H-int Management & Advies

Exploitatie anders bezien

H-int Management & Advies

Exploitatie anders bezien

eigen identiteit behouden

H-int Management & Advies

Vanuit de insteek dat de exploitatie van cultuur- en sportaccommodaties anders kan, adviseren en begeleiden wij gemeenten, stichtingen en verenigingen. H-int is een betrouwbare partij om mee samen te werken, wat blijkt uit de langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers.

Wij vinden het belangrijk dat iedere accommodatie de eigen identiteit kan behouden, maar wel qua activiteiten en bezetting uit te bouwen met verbetering van het exploitatieresultaat als voornaamste doel. 

Meer weten?

Wilt u weten wat H-int Management voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

tijdelijk of lange termijn

Management

H-int Management levert tijdelijk maar ook langdurig management op het gebied van cultuur & sport. Wij zijn met name gespecialiseerd in exploitatieopstart van multifunctionele accommodaties maar ook het coachen van managers, doorvoeren van cultuurveranderingen en/of reorganisaties behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Dat doen we vanuit een heldere en praktijkgerichte insteek waarbij we zoeken naar samenvoeging van beheer, facilitaire en organisatorische zaken. De voordelen hiervan betalen zich voor de opdrachtgever binnen “no time” terug en meer. Dat onze goede nazorg voor veel vervolgopdrachten zorgt zegt genoeg over de tevredenheid van onze opdrachtgevers. Met sommige doen wij inmiddels meer dan 17 jaar zaken.

Multifunctionele accommodaties

Samenvoegen van functies in één multifunctionele accommodatie levert niet alleen aanzienlijke financiële besparingen op maar ook gunstigere exploitatiekosten en vaak minder ruimtegebruik.

Een goede visieontwikkeling is van groot belang bij het clusteren van accommodaties en multifunctioneel gebruik. H-int Management start dan ook met het opzetten van een constructieve samenwerking tussen alle betrokkenen, wat uit dient te monden in optimale en haalbare clustermogelijkheden met behoud van de eigen identiteit.

Goed beheer

Goed beheer bespaart veel kosten en is van belang om de kwaliteit van de voorzieningen op pijl te houden. H-int Management adviseert over het beheer van welzijn, cultuur- en sportaccommodaties en ondersteunt opdrachtgevers bij het voorbereiden, evalueren en implementeren van de meest geschikte vorm van beheer.

H-int BV
Postbus 10
4750 AA Oud Gastel
076 - 833 01 00
directie@h-int.eu

KvK: 20167695
Privacyverklaring

©2024
Realisatie Pica2Studio

H-int BV
Postbus 10
4750 AA Oud Gastel
0165 - 63 03 93
directie@h-int.eu

Contact

KvK: 20167695 Privacyverklaring   ©2024 Realisatie Pica2Studio