Selecteer een pagina

H-int Management & Advies

Exploitatie anders bezien

H-int Management & Advies

Exploitatie anders bezien

langdurige samenwerking

H-int Management & Advies

Vanuit de insteek dat de exploitatie van maatschappelijk vastgoed anders kan, adviseren en begeleiden wij gemeenten, stichtingen en verenigingen.

H-int is een betrouwbare partij om mee samen te werken, wat blijkt uit de langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers.

Meer weten?

Wilt u weten wat H-int Management voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

tijdelijk of lange termijn

Management

H-int Management levert ook tijdelijk management. Wij zijn met name gespecialiseerd in exploitatieopstart van multifunctionele accommodaties maar ook het coachen van managers, doorvoeren van cultuurveranderingen en/of reorganisaties behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Dat doen we vanuit een heldere en praktijkgerichte insteek waarbij we zoeken naar samenvoeging van beheer, facilitaire en organisatorische zaken. De voordelen hiervan betalen zich voor de opdrachtgever binnen “no time” terug en meer. Dat onze goede nazorg voor veel vervolgopdrachten zorgt zegt genoeg over de tevredenheid van onze opdrachtgevers. Met sommige doen wij inmiddels meer dan 25 jaar zaken.

Goed beheer

Goed beheer bespaart veel kosten en is van belang om de kwaliteit van de voorzieningen op peil te houden. H-int Management adviseert over het beheer van maatschappelijk vastgoed en ondersteunt opdrachtgevers bij het voorbereiden, evalueren en implementeren van de meest geschikte vorm van beheer.

H-int BV
Postbus 10
4750 AA Oud Gastel
076 - 833 01 00
info@h-int.eu

KvK: 20167695
Privacyverklaring

©2024
Realisatie Pica2Studio
H-int BV
Postbus 10
4750 AA Oud Gastel
0165 - 63 03 93
info@h-int.eu

Contact

KvK: 20167695 Privacyverklaring   ©2024 Realisatie Pica2Studio