Selecteer een pagina

MediaHaven West-Brabant

Virtual, hybride en live events

MediaHaven West-Brabant

Virtual, hybride en live events

spark your creativity

MediaHaven West-Brabant

De corona-tijd heeft ons veel geleerd, en vooral dat we ons niet uit het veld laten slaan en met innovatieve ideeën en concepten komen. Concepten die vandaag de dag nog steeds actueel en vooral praktisch zijn. 

MediaHaven West-Brabant is ontstaan uit H-int Media en zorgt, met de inzet van professionele middelen, voor verschillende vormen van virtual events, hybride events of live events met streaming of een combinatie daarvan. 

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons ons.

professionele aanpak

Goed materiaal

Meerdere Full-HD camera’s registreren de vergadering of sessie om een zo compleet mogelijk beeld te geven en de (online) kijkers het gevoel te geven dat ze er écht bij zijn.

Het Turfschip Etten-Leur

Speciaal voor de virtual en hybride events hebben wij bij Het Turfschip Etten-Leur een aparte regieruimte ingericht, zodat de regie niet in dezelfde ruimte hoeft te zitten als de deelnemers.

Virtual events

Bij een virtual event gaat het vooral om het delen van informatie, bijvoorbeeld een product presentatie, congres, digitale beurs of het informeren van alle medewerkers over interne ontwikkelingen. 

De sprekers zitten op locatie – en dit hoeft niet eens bij elkaar aan tafel te zijn maar kan ook op verschillende plekken in het land – en via een livestream kan iedereen, van over de hele wereld, meekijken. 

Een virtual event hoeft niet alleen te gaan om het ‘zenden van informatie’: door gebruik te maken van communicatie technieken kunnen paneldiscussies gevoerd worden, stellen deelnemers hun vragen waar live antwoord op gegeven wordt – het wordt een interactieve sessie voor iedereen. 

Hybride events

Een hybride event is een combinatie van een virtual event met een zogenaamd ‘offline’ event: dus dat er mensen op een bepaalde locatie samenkomen en via streaming kijken mensen mee.

Deze meekijkende personen kunnen bijvoorbeeld thuiszitten, maar ze kunnen ook in een andere ruimte van Het Turfschip zitten waar ze op een scherm meekijken: in-house livestreaming.

De meest ultieme vorm van hybride kan ook bij ons: een offline event dat door mensen gevolgd wordt die in andere ruimtes van Het Turfschip zitten én mensen die vanuit huis meekijken en meedoen.

H-int BV
Postbus 10
4750 AA Oud Gastel
076 - 833 01 00
directie@h-int.eu

KvK: 20167695
Privacyverklaring

©2024
Realisatie Pica2Studio

H-int BV
Postbus 10
4750 AA Oud Gastel
0165 - 63 03 93
directie@h-int.eu

Contact

KvK: 20167695 Privacyverklaring   ©2024 Realisatie Pica2Studio