Selecteer een pagina

H-int Media

Virtual en hybride events

H-int Media

Virtual en hybride events

spark your creativity

H-int Media

Corona… het heeft een impact op alles wat we doen en hoe we met elkaar omgaan. Vooral in de evenementenbranche heeft het veel gevolgen.

Contact houden en kennis uitwisselen is en blijft een belangrijk aspect bij organisaties. Hierbij draagt het ‘zien’ van elkaar veel bij aan de beleving. Met de inzet van professionele middelen, kunnen verschillende vormen van virtual events georganiseerd worden – op elke gewenste locatie.

Meer weten?

Wilt u weten wat H-int Media voor u kan betekenen? Download hier onze brochure.

professionele aanpak

Goed materiaal

Meerdere Full-HD camera’s registreren de vergadering of sessie om een zo compleet mogelijk beeld te geven en de (online) kijkers het gevoel te geven dat ze er écht bij zijn.

Het Turfschip Etten-Leur

Speciaal voor de virtual en hybride events hebben wij bij Het Turfschip Etten-Leur een aparte regieruimte ingericht, zodat de regie niet in dezelfde ruimte hoeft te zitten als de deelnemers.

Virtual events

Bij een virtual event gaat het vooral om het delen van informatie, bijvoorbeeld een product presentatie, congres, digitale beurs of het informeren van alle medewerkers over interne ontwikkelingen. 

De sprekers zitten op locatie – en dit hoeft niet eens bij elkaar aan tafel te zijn maar kan ook op verschillende plekken in het land – en via een livestream kan iedereen, van over de hele wereld, meekijken. 

Een virtual event hoeft niet alleen te gaan om het ‘zenden van informatie’: door gebruik te maken van communicatie technieken kunnen paneldiscussies gevoerd worden, stellen deelnemers hun vragen waar live antwoord op gegeven wordt – het wordt een interactieve sessie voor iedereen. 

Hybride events

Een hybride event is een combinatie van een virtual event met een zogenaamd ‘offline’ event: dus dat er mensen op een bepaalde locatie samenkomen en via streaming kijken mensen mee.

Deze meekijkende personen kunnen bijvoorbeeld thuiszitten, maar ze kunnen ook in een andere ruimte van Het Turfschip zitten waar ze op een scherm meekijken: in-house livestreaming. De meest ultieme vorm van hybride kan ook bij ons: een offline event dat door mensen gevolgd wordt die in andere ruimtes van Het Turfschip zitten én mensen die vanuit huis meekijken en meedoen.

H-int BV
Postbus 10
4750 AA Oud Gastel
0165 - 63 03 93
directie@h-int.eu

KvK: 20167695
Privacyverklaring

 

©2021 
Realisatie Pica2Studio

H-int BV
Postbus 10
4750 AA Oud Gastel
0165 - 63 03 93
directie@h-int.eu

Contact

KvK: 20167695
Privacyverklaring

 

©2021
Realisatie Pica2Studio